Do przygotowania syropu wykorzystujemy, w zależności od potrzeb, odpowiednią ilość buraka oraz miodu. W buraku wydrążamy dziurę, po czym zalewamy go miodem i odstawiamy. Jeżeli miód ma stałą strukturę, możemy go podgrzać, dla osiągnięcia lepszego efektu. Jest to oczywiście jeden z kilku sposobów przygotowania tego syropu, w którym buraka wykorzystujemy nawet jako naturalne naczynie.
czwartek, 14 stycznia 2016
Syrop z buraka
Do przygotowania syropu wykorzystujemy, w zależności od potrzeb, odpowiednią ilość buraka oraz miodu. W buraku wydrążamy dziurę, po czym zalewamy go miodem i odstawiamy. Jeżeli miód ma stałą strukturę, możemy go podgrzać, dla osiągnięcia lepszego efektu. Jest to oczywiście jeden z kilku sposobów przygotowania tego syropu, w którym buraka wykorzystujemy nawet jako naturalne naczynie.
Subskrybuj:
Komentarze do posta (Atom)
Brak komentarzy:
Prześlij komentarz